Четвер, 04.18.2024, 12:35 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Наше опитування
Чи зверталися ви до юриста в сімейних справах.
Всього відповідей: 87
Рейтинги
Яндекс цитирования Рейтинг@Mail.ru
Відвідування

Сімейний юрист.

Юридична консультація. Питання-відповідь.

Головна » 2013 » Березень » 15 » Проблема із поділом майна при розлученні.
3:23 PM
Проблема із поділом майна при розлученні.

У мене така ситуація, я в розлученні, зі мною проживає дитина від шлюбу 14 років, збираюся розділити майно, чи належить мені і моїй дитині щось? Ми прожили в будинку 7 років, будинок оформлений на батька чоловіка, а ми там були прописані, з капітальних будівель мною з чоловіком була зведена огорожа навколо будинку і підведений в будинок газ. Заздалегідь вдячна.

відповідь:

Ви маєте право подавати позов про поділ майна протягом 3 років з моменту розлучення. При цьому буде ділитися те майно, яке було придбане подружжям під час шлюбу. Тому будинок ділитися не буде, оскільки він належить батькові вашого чоловіка. Можна було б спробувати ділити будинок, мотивуючи тим, що ви за час шлюбу значно його покращили за рахунок сімейних грошей. Однак, цей варіант міг би спрацювати, якби будинок належав вашому чоловікові.

Якщо Ви проживаєте у Луцьку чи Волинській області і у вас виникли будь-які питання юридичного спрямування – телефонуйте і ми допоможено Вам.

Консультації БЕЗКОШТОВНІ.

Телефонуйте зараз: (київстар) 097 38 58 658; (лайф) 063 32 20 973; прямий номер у Луцьку 29 97 70.

Просимо звертати увагу на дати публікації: статті актуальні лише на дату розміщення і не коригуються із зміною законодавства.

Переглядів: 946 | Додав: yoda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0