Середа, 04.17.2024, 0:56 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Наше опитування
Чи зверталися ви до юриста в сімейних справах.
Всього відповідей: 87
Рейтинги
Яндекс цитирования Рейтинг@Mail.ru
Відвідування

Сімейний юрист.

Юридична консультація. Питання-відповідь.

Головна » 2015 » Червень » 26 » Чи платить дружина борги чоловіка?
1:34 PM
Чи платить дружина борги чоловіка?

Доброго дня! Чоловік взяв кредит у 2006 році на машину в одному з банків у Луцьку, я – дружина, поручитель, і до цих пір чоловік не сплачував кредит. Все приховувалось до недавнього моменту. На даний момент за мною бігає виконавча служба Луцького району, хоче описати майно за місцем прописки. Відправили мені кучу документів, де сказано, що я винна їм неймовірну суму грошей. На той момент, коли брався кредит, я була у декреті. Зараз ми з чоловіком розлучаємось, і хотілося б вирішити це питання. Я виплачувати не збираюсь. Як мені довести свої права…тобто…я машину бачила всього 3 місяці і на той момент була в декреті, а в заставі сама машина, де вона я не знаю. У чоловіка підписка про невиїзд з 2010 року…

Відповідь: Дійсно, ви виступаєте поручителем по цьому кредиту, оскільки ви знаходились у шлюбі в момент підписання кредитного договору та підписали всі документи по кредиту. Необхідно розібратись, чи не пропущені строки позовної давності в цій справі. Ну і, звичайно, вам необхідно з ним розлучитись найближчим часом та почати процедуру поділу майна, для цього слід звернутися із позовом про поділ майна подружжя до Луцького міськрайонного суду.

-----------------------------

Допомога у розірванні шлюбу через суд, стягненні аліментів, збільшенні/зменшенні розміру аліментів, розподілі майна подружжя, позбавленні батьківських прав інших шлюбно-сімейних справах. Консультація телефоном або онлайн у соціальній мережі – безкоштовна.

Телефонуйте: (київстар) 097 38 58 658; (лайф) 063 32 20 973; прямий номер у Луцьку 29 97 70.  Якщо Ви знаходитеся за кордоном, ми представлятимемо Ваші інтереси в Україні.

Переглядів: 938 | Додав: УКРЮРПОСЛУГИ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0