П`ятниця, 03.29.2024, 7:48 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Наше опитування
Чи зверталися ви до юриста в сімейних справах.
Всього відповідей: 87
Рейтинги
Яндекс цитирования Рейтинг@Mail.ru
Відвідування

Сімейний юрист.

Юридична консультація. Питання-відповідь.

Головна » 2012 » Травень » 29

Чи має моя колишня дружина права на житлову площу і чи можу я її виселити? У нас немає дітей і при розлученні записано про відсутність майнових претензій з її боку. Я отримав однокімнатну квартиру на заводі, приватизував її і після цього одружився. Потім ми за гроші моїх батьків (є папір про отримання грошей) купили 3-х кімнатну. Після 4-х років ми розійшлися і зараз проживаємо в одній квартирі (вона обладнала кімнату).
відповідь:
Права на 1-кімнатну квартиру вона не має, тому що це в ... Читати далі »

Переглядів: 559 | Додав: yoda | Дата: 05.29.2012

Добрий день. Дуже потрібна Ваша консультація по розлученню.Молода людина хоче розвестися з дружиною, є дитина два рочки. На даний момент його дружина разом з дитиною проживають в його квартирі, в якій вони не прописані. Квартира купувалася чоловіком до весілля. З чого почати розлучення, скільки часу воно займе і які труднощі можуть виникнути в процесі? Заздалегідь вдячна за відповідь.
відповідь:
Оскільки дитина неповнолітня, розлучення може відбуватися тільки в судовому порядку, що й визначає і можливі складності, і терміни. Щоб процедура була більш стислою в часі, подружжя може самостійно у нотаріуса укласти мирову угоду про розміри аліментів і графіку виплат, а також про участь у вихованні дитини та надати цю угоду в суд - це суттєво полегшить процес. Далі мають значення матеріальні претензії подружжя один до ... Читати далі »

Переглядів: 1352 | Додав: yoda | Дата: 05.29.2012